Брисање налога и података

Обриши свој налог.

Свој налог у играма Boqu Games и личне податке повезане са њим можеш да обришеш у било ком тренутку, без претходног обраћања било коме и без потребе да поново инсталираш игру. Ево како, за сваку нашу игру.

Брисање је трајно. Обрисани налог не може се вратити. Жетони, новчићи, други виртуелни предмети, напредак и историја се губе, а новац за њих се не враћа. Ако ти треба само пауза, довољно је да се одјавиш, а страница Одговорна игра нуди и друге могућности.

1. Брисање у игри (најбрже)

Boqu Texas Hold’em Poker

  1. Отвори игру и додирни иконицу подешавања.
  2. Изабери Обриши налог.
  3. Потврди. Код регистрованих налога тражи се лозинка.

Ово ради и за налоге гостију, и једини је начин да самостално обришеш налог госта, јер налог госта нема корисничко име ни лозинку који би било где другде доказали да је твој.

Slots Palace

Отвори подешавања игре и прати опције налога да обришеш налог. Ако у својој верзији игре не можеш да пронађеш ту опцију, искористи пут преко имејла описан у наставку и ми ћемо то урадити уместо тебе.

2. Брисање на вебу

Регистровани налог за Boqu Texas Hold’em Poker можеш да обришеш овде, корисничким именом и лозинком, без апликације. Налози гостију не могу се обрисати на вебу; уместо тога користи игру или имејл.

Брисање налога за Boqu Texas Hold’em Poker

Твоја лозинка се користи једном, да потврди да је налог твој. Шаље се преко HTTPS-а у телу захтева, никада у адресној траци, и ова страница је не чува. Ова страница не поставља колачиће и не користи аналитику.

Провери статус већ поднетог захтева за брисање

Када пошаљеш захтев за брисање, добијаш кључ статуса. Унеси га овде да видиш шта се десило.

3. Захтев за брисање имејлом

Ако више немаш инсталирану игру, ако играш као гост или ти је тако једноставно лакше, пошаљи имејл на [email protected] са насловом „Account deletion request“ и наведи:

  • коју игру (Boqu Texas Hold’em Poker или Slots Palace);
  • своје корисничко име или ID играча, који се приказује у подешавањима или профилу игре;
  • врсту уређаја на коме играш.

Да бисмо заштитили твој налог, можемо да затражимо потврду да је налог твој, на пример тако што ћемо ти послати код у игри или питати за податке које зна само власник налога. Никада не тражимо лозинку имејлом. Потврдићемо када брисање буде завршено, обично у року од 30 дана.

4. Шта се дешава после

  • Одмах се налог затвара: на њега се више не може пријавити нити се њиме може играти. Ако си у подели у којој је већ ол-ин, та подела се прво завршава и обрачунава.
  • Убрзо након тога бришемо твоје корисничко име, приказано име, лозинку, аватар, име приказано за столом и друге личне податке повезане са налогом, а виртуелни предмети у њему се повлаче.
  • У року од 30 дана преостале копије се уклањају из наших активних система. Шифроване резервне копије се преписују у свом редовном циклусу.

5. Шта чувамо и зашто

Мала количина информација чува се и након брисања, али никада твоје име или контакт подаци:

ШтаЗаштоКолико дуго
Анонимни број налога и његове трансакције виртуелне валутеДа би књиге игре биле усклађене, а претходне поделе остале доследне за друге играче. На њега се не може пријавити и није повезан с тобом.Док год се чува евиденција игре
Евиденција о томе да је брисање затражено и завршеноКако бисмо и ти и ми могли да потврдимо шта се десило са захтевом30 дана након завршетка
Евиденција куповинаТо захтевају прописи о порезима, рачуноводству и спречавању превараОнолико дуго колико закон захтева, обично до 7 година
Пријаве и евиденција модерације у вези са озбиљном штетомДа бисмо заштитили друге играче и испунили законске обавезеОнолико дуго колико је потребно за ту сврху

Више детаља има у нашој Политици приватности. Имаш питања? Пиши на [email protected].