Usunięcie jest trwałe. Usuniętego konta nie można przywrócić. Żetony, monety, inne wirtualne przedmioty, postępy i historia przepadają i nie podlegają zwrotowi. Jeśli chcesz tylko zrobić sobie przerwę, wystarczy się wylogować, a inne możliwości znajdziesz na stronie Odpowiedzialna gra.
1. Usuwanie w grze (najszybciej)
Boqu Texas Hold’em Poker
- Otwórz grę i dotknij ikony ustawień.
- Wybierz Usuń konto.
- Potwierdź. W przypadku kont zarejestrowanych wymagane jest podanie hasła.
Działa to także w przypadku kont gości i jest to jedyny sposób, aby samodzielnie usunąć konto gościa, ponieważ konto gościa nie ma nazwy użytkownika ani hasła, którymi można by gdziekolwiek indziej udowodnić, że należy do ciebie.
Slots Palace
Otwórz ustawienia gry i postępuj zgodnie z opcjami konta, aby usunąć konto. Jeśli w swojej wersji gry nie możesz znaleźć tej opcji, skorzystaj z opisanej niżej drogi e-mailowej, a zrobimy to za ciebie.
2. Usuwanie przez internet
Zarejestrowane konto Boqu Texas Hold’em Poker możesz usunąć tutaj, podając nazwę użytkownika i hasło, bez aplikacji. Kont gości nie można usunąć przez internet; skorzystaj z gry lub napisz e-mail.
3. Prośba o usunięcie e-mailem
Jeśli nie masz już zainstalowanej gry, masz konto gościa lub po prostu tak wolisz, napisz na [email protected] z tematem „Account deletion request” i podaj:
- której gry dotyczy prośba (Boqu Texas Hold’em Poker czy Slots Palace);
- swoją nazwę użytkownika lub identyfikator gracza, widoczny w ustawieniach lub profilu w grze;
- typ urządzenia, na którym grasz.
Aby chronić twoje konto, możemy poprosić o potwierdzenie, że należy ono do ciebie, na przykład wysyłając ci kod w grze lub pytając o informacje znane tylko właścicielowi konta. Nigdy nie prosimy o hasło e-mailem. Potwierdzimy zakończenie usuwania, zwykle w ciągu 30 dni.
4. Co dzieje się dalej
- Natychmiast konto zostaje zamknięte: nie można się już na nie zalogować ani na nim grać. Jeśli bierzesz udział w rozdaniu, w którym jest już all-in, to rozdanie zostaje najpierw dokończone i rozliczone.
- Wkrótce potem usuwamy twoją nazwę użytkownika, nazwę wyświetlaną, hasło, awatar, nazwę widoczną przy stołach i inne dane osobowe powiązane z kontem, a znajdujące się na nim wirtualne przedmioty zostają wycofane.
- W ciągu 30 dni pozostałe kopie zostają usunięte z naszych aktywnych systemów. Zaszyfrowane kopie zapasowe są nadpisywane w ramach ich zwykłego cyklu.
5. Co zachowujemy i dlaczego
Po usunięciu konta zachowujemy niewielką ilość informacji, nigdy jednak twojej nazwy ani danych kontaktowych:
| Co | Dlaczego | Jak długo |
|---|---|---|
| Anonimowy numer konta i jego transakcje w wirtualnej walucie | Aby księgi gry się zgadzały, a wcześniejsze rozdania innych graczy pozostały spójne. Nie można się na nie zalogować i nie jest powiązane z tobą. | Tak długo, jak przechowywane są zapisy gry |
| Zapis o tym, że usunięcie zostało zlecone i zrealizowane | Aby można było potwierdzić, co stało się z prośbą, zarówno po twojej, jak i po naszej stronie | 30 dni od realizacji |
| Dokumentacja zakupów | Wymagają tego przepisy podatkowe, rachunkowe i dotyczące zapobiegania oszustwom | Tak długo, jak wymaga tego prawo, zwykle do 7 lat |
| Zgłoszenia i dokumentacja moderacji dotyczące poważnych szkód | Aby chronić innych graczy i wypełniać obowiązki prawne | Tak długo, jak jest to potrzebne do tego celu |
Więcej szczegółów znajdziesz w naszej Polityce prywatności. Masz pytania? Napisz na [email protected].